12/14/2018

Zonne-energie

Onze PowerTowers & PowerContainers maken het mogelijk om op een simpele en goedkope manier zonnepanelen neer te zetten op plaatsen waar het niet mogelijk is om installaties op daken te plaatsen of voor wie nog extra eigen geproduceerde elektriciteit kan gebruiken.


1 enkele PowerContainer brengt 1.875 Euro op per Jaar…


Een dreigende stijging van de energierekening zorgt voor onrust bij iedereen, het Klimaatakkoord ligt onder vuur en de gevolgen van de voorgestelde maatregelen voor burgers of bedrijfsleven zijn nog heel onduidelijk en zullen met zekerheid resulteren in een nog hogere energiefactuur, tegelijkertijd gaat onze energietransitie niet snel genoeg, België ligt van alle EU-landen het verst achter op zijn eigen klimaatdoelstellingen.

In alle branches is er sprake van een sterke toename in het gebruik van elektrische vervoersmiddelen maar voor duurzaam aangedreven personen en vrachtauto’s is er steeds meer elektrische stroom nodig en deze energie wordt voor een deel uit Duitsland ingevoerd die op hun beurt op grote schaal elektriciteit inkopen vanuit Polen waar de meeste centrales nog draaien op steenkool, ja u leest het goed: groen rijden op elektriciteit gemaakt met steenkool uit het Oostblok.

Kan u de energietransitie voor uw eigen of bedrijf versnellen, zonder deze realiteit uit het oog te verliezen en aan betaalbare prijzen? Ja het kan, met onze Plug & Play PowerTowers & PowerContainers. Wij kunnen u voorzien van innoverende en betaalbare oplossingen met een lage terugverdientijd en ze zijn werkelijk overal neer te zetten.

Stroom nodig voor uw voertuig, woning, bouwwerf of afgelegen locatie? Geen probleem… toren of container plaatsen, stekker inpluggen en klaar voor gebruik.

De “PowerTowers & PowerContainers” bestaan uit verzinkte staal constructies waaraan ultramoderne zonnepanelen worden bevestigt, deze bifacial modules vangen het zonlicht zowel aan de voor- als achterzijde van de zonnepanelen op en zetten dit om in elektrische stroom. De gebruikte modules zijn in staat om tot 30 procent meer energie te produceren dan modules die niet bifacial zijn. De PowerContainers zijn ook voorzien van de nodige transformatoren die de stroom omzetten naar bruikbare 220 of 380 volt.

Eén “PowerContainer” is reeds voldoende om een voertuig, bestelwagen of woning het hele jaar te voorzien van GRATIS STROOM en heeft een productgarantie van 30 jaar.

 

DFox Plastics bannerkopie

DFox Plastics bannerkopie

DFox Plastics bannerkopie

DFox Plastics bannerkopie

DFox Plastics bannerkopie

DFox Plastics bannerkopie

DFox Plastics bannerkopie

 

Meer informatie en prijzen kan u terugvinden op onze webshop: