02/22/2019

TOP-REFLECT

STERK & INNOVATIEF: WITTE COATING = KOELER IN DE ZOMER

De nieuwste innovatie voor uw dak is de witte TOP-REFLECT. Is een samenstelling van 40% gemicroniseerde en 60% flexibele harsen, de traditionele zwarte dakbedekking wordt erg warm in de zomer, zacht en kwetsbaar, de techniek van witte coating als dakbescherming biedt mooie duurzame uitkomsten, de onderliggende ruimtes worden tot 6 graden koeler in de zomer en geplaatste airco’s presteren maximaal. Milieueisen worden strenger en consumenten verwachten producten die effectief en milieu-vriendelijk zijn. TOP-REFLECT reflecteert tot 90% van de zonnestralen, hoe warmer het klimaat is, des te effectiever de coating werkt. Dit onderhoudsvriendelijke, ecologische product is een op natuurlijk kurk en kunststoffen gebaseerde emulsie dat wordt aangebracht met luchtdrukpistool op eender welke bestaande dakbedekking. TOP-REFLECT vormt een elastische, waterbestendige en ademende beschermlaag met een thermisch en akoestisch isolerende werking.

DFox Plastics bannerkopie

TOP-REFLECT ALS ALTERNATIEF VOOR BITUMEN DAKBEDEKKING EN EPDM

TOP-REFLECT kan ingezet worden bij nieuwbouw of voor het renoveren van platte of hellende daken, bij zowel nieuwbouw als bij renovatie wordt er twee lagen coating aangebracht. Het dak is 100 % waterdicht en super elastisch. TOP-REFLECT is ook geschikt voor dakterrassen en het is een kostenefficiënt alternatief voor traditionele dakbedekking bij zowel residentiële als commerciële gebouwen. TOP-REFLECT kan aangebracht worden op bitumen, beton, eternit, asbestcement, aluminium, zink, staal, koper, en hard PVC. 

OPTIMALE ONDERGROND VOOR BIFACIAL ZONNEPANELEN

TOP-REFLECT is dé ideale ondergrond voor Bifacial Zonnepanelen, de weerkaatsing van de witte coating wekt een extra energie rendement op tot 30%.

how to clean solar panels - EnduroShield anti-soiling coating

DFox Plastics bannerkopie

MILIEUVRIENDELIJKE BESCHERMING

TOP-REFLECT is bestand tegen extreme temperaturen en weersomstandigheden, heeft de eigenschap van vlug drogen waarbij de behandelde structuren snel opnieuw in gebruik kunnen worden genomen. Door de toepassing van de innovatieve TOP-REFLECT helpt u niet alleen het milieu, maar ook uw budget, al meteen na aanbrengen van de coating kan bespaard worden op het gebruik van energie. Een dak dat behandeld is met TOP-REFLECT ziet er mooi uit en gaat ook nog eens langer mee.

EIGENSCHAPPEN

TOP-REFLECT is 100% Waterdicht en vormt een ondoordringbare bekleding, is soepel en kan dik aangebracht worden zonder risico voor barsten, volgt uitzettingen van ondergronden dankzij zijn grote rekbaarheid. Is Thermoplastisch en verdraagt grote temperatuurschommelingen.

GECERTIFICEERD MET GARANTIE

Onze medewerkers hebben bij de producent een scholing gevolgd met betrekking tot deze techniek en mede doordat wij gecertificeerd verdeler zijn geeft de producent maximum garantie op dit innovatieve product met een uitstekend uitzet- en krimpvermogen zonder te barsten.

 

DFox Plastics bannerkopie

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE

 

DFox Plastics bannerkopie

TOP-REFLECT wordt aangebracht in 2 lagen, één eerste zwarte laag als ondergrond met daarop een tweede witte toplaag:

DFox Plastics bannerkopie

Afbeeldingsresultaat voor facebook